SoftShell jakne za toplije zime

Različiti modeli jakni za vježbanje

SoftShell jakne gotovo su pa obavezni dio zimske sportske opreme u mnogim sportovima, od onih zimskih poput skijanja pa sve do onih koje možemo trenirati tijekom cijele godine poput trčanja. Birate li model za treniranje, svakako pogledajte kakva sve svojstva ima. Prije svega, trebala bi vam savršeno odgovarati u svim dijelovima tijela. Uglavnom su ravnog kroja i dužine do sredine bokova.

Također, trenirate li sportove poput trčanja, dobro je razmisliti o modelu koji ima kapuljaču, kako biste se mogli zaštiti tijekom kiše. Modeli koji na sebi imaju reflektirajuće dijelove također su odlična ideja za trening po noći.

Pripremite se za niske temperature

Osim SoftShell jakne, koju možete nositi na trening ili pak kao zamjenu za klasičnu jaknu, ovu zimu za hladnije dane dobro se pripremiti i uz neke druge dodatke. Grijači za džepove odlična su ideja – mnogi modeli imaju džepove na svakoj strani, u koje možete ostaviti svoje grijače.

Trenirate li bez rukavica, bit ćete si posebno zahvalni na kraju treninga, jer će se vaše ruke vjerojatno ohladiti. S druge strane, termosice su odlična ideja za svaki dan, jer u njih možete staviti topli čaj ili kavu koji će vas grijati tijekom dana!

Termosice

Termosice su savršena ideja za zimu, jer toplinu vašeg pića mogu očuvati čak i do sedam sati. Postoje razne verzije termosica: 

  • one u obliku čaše
  • one u obliku boce i termosica za kavu – najčešće dolaze s priručnom šalicom u obliku poklopca boce

Kod odabira termosice važno je provjeriti koliko dugo mogu zadržati toplinu pića te kolika je njihova zapremnina. Također treba izbjegavati modele koje je teško održavati i imaju mnogo dijelova koji mogu pokupiti miris, pogotovo ako volite topla pića jakog mirisa poput kave i određenih čajeva, jer bi se njihovog mirisa moglo biti veoma teško riješiti.

U istoj kategoriji:

    None Found