Powerbank je odličan za ljeto!

Ljeti ljudi najviše vremena provode vani i u današnje vrijeme kada se mobiteli koriste konstantno, baterija nerijetko zna biti prazna. Zbog toga je powerbank odličan poslovni poklon koji će vašim djelatnicima ili poslovnim partnerima biti veoma koristan. Na taj način kroz same poklone ostvarujete i samopromociju, jer na powerbank možete otisnuti i logo vaše kompanije.

Powerbank je dodatna baterija za telefon, koja se puni jednako kao i mobitel, te pohranjuje određenu količinu energije u mAh. Ako powerbank ima kapacitet od 10.000 mAh, to znači da mobitel koji ima bateriju od 2.500 mAh može napuniti čak 4 puta. Punjenje mobitela preko prijenosne baterije je jednostavno i sve što trebate je ukopčati kabel u nju i mobitel.

Postoje razni modeli powerbank uređaja, a razlikuju se prema dizajnu, karakteristikama i veličini. Što je veći kapacitet, to je i sama veličina uređaja veća, što može biti nezgodno za korištenje. Na dizajn kod tiskanja morate obratiti pažnju i odabrati one boje koje se uklapaju s logom vaše kompanije. Danas se dosta novijih mobitela može puniti i bežično, a svaki novi kvalitetniji powerbank ima i takvu mogućnost punjenja mobitela. To vam može znatno olakšati korištenje, jer nije potrebno da su mobitel i powerbank povezani žicom, već ih jednostavno stavite jedan na drugi i mobitel će se puniti. Kupnja powerbanka jednostavna je i možete ih naručiti i tiskati preko online webshopa Habeco, te će sve stići veoma brzo od narudžbe do vaših vrata!

U istoj kategoriji:

    None Found