Pregače s natpisom su inovativan poklon

Muškarci su kraljevi roštilja, dok su žene vladarice kuhinje. U mnogim obiteljima vlada ovo pravilo, no u novije vrijeme sve je češće da se oba spola s vremena na vrijeme bave kuhanjem. Užurban način života i ravnopravnost spolova, doprinijela je do toga da su muškarci neophodni da uskoče u kuhinju po potrebi. Sve to dovodi do jednog inovativnog poklona na tržištu, a to su pregače sa smiješnim natpisom. Ako ste u potrazi za poklonom koji će oduševiti svakoga i zasigurno biti koristan, onda su pregače odličan izbor!

Kvalitetne i smiješne pregače

Klasične pregače postale su pomalo dosadne i nezanimljive. Upravo zbog toga su smiješne pregače veoma brzo doživjele popularnost na tržištu i sve se više ljudi odlučuje na njihovu kupnju.

Pregače izrađene od pamuka su odličan izbor, jer će dugo trajati i mogu se prati više puta bez straha oko uništavanja. Kvaliteta printa odlučuje koliko će on trajati prije nego što se izbriše, no u današnje vrijeme su printevi na majice ili neke druge odjevne predmete veoma kvalitetni i jeftini.

Popularni dizajni pregača

Ikona ženidbe i game over ispod može biti odlična i jeftina pregača kojom ćete prijatelju dati do znanja što ga čeka. Nakon ženidbe, muškarci često postanu vladavina žena, a odlazak u kuhinju i spremanje obroka samo je jedan od zadataka koji ih očekuje u braku.

Pregača Lord of the Grill
Pregača “Lord of the Grill”

Lord of the Grill pregača odličan je poklon, koji će zasigurno izmamiti osmijeh na lice i biti rado nošen od strane vašeg prijatelja, koji u društvu slovi za roštilj majstora. Popularnih dizajna u ponudi majice.com.hr web trgovine je uistinu mnogo, a u slučaju da niste pronašli idealan dizajn za poklon, tada možete sami kreirati pregače prema vlastitoj želji. Više o cijelom postupku od kreiranja – do isporučivanja donosimo u nastavku.

Kreiraj svoju pregaču

Donedavno je na web stranici majice.com.hr bila moguća isključivo kreacija majica, jakni ili nekih drugih predmeta. Novo u ponudi je što možete sami kreirati pregače, prema vlastitim željama. Odaberite u izborniku „uradi sam svoju majicu“, te tada izaberite pregaču. Nakon toga, birate boju i dodajete željeni tekst ili sliku. Cijela web aplikacija za kreiranje prema želji vodit će vas kroz cijeli postupak, a na kraju ćete imati prilike vidjeti vaš dizajn i prema želji ga izmijeniti. Kada ste zadovoljni s izgledom vaše pregače, naručite ju i stići će na vašu adresu u roku nekoliko dana. Imate idealan poklon za razveseliti svoje prijatelje ili članove obitelji, koji su na dobrom glasu kao odlični kuhari!

U istoj kategoriji:

    None Found