Majice su savršene za promocijski tekstil

Poboljšajte vidljivost svog poduzeća uz promocijski tekstil

Razna poduzeća koja se pokušavaju probiti na tržištu se trude pronaći najbolje načine da se predstave što većem broju ljudi. U te svrhe koriste razne reklamne kampanje, oglase i slično. I koliko god se to činilo kao dobar pristup, najbolji oglas je direktna preporuka, odnosno kada jedna osoba drugoj preporuči neko poduzeće. 

Isto tako, odličnu vidljivost poduzeća može donijeti i kvalitetan promotivni tekstil. Riječ je o raznim komadima odjeće i obuće koju će netko nositi i time vas usput reklamirati.

Osigurajte svojim radnicima promocijski tekstil

Imate li neko veliko poduzeće u kojem radi puno ljudi, promocijski tekstil je odličan način da razveselite svoje radnike, a ujedno i plasirate svoju reklamu. Radnici vole kada od svog poslodavca dobiju neki komad odjeće ili obuće i sigurno će ga rado nositi na poslu. Bilo da je riječ o majici, kapi, jakni, cipelama ili nečem drugom, mnogi će to sa zadovoljstvom nositi.

Kape sa šiltom
Kape sa šiltom mogu se koristiti kao promotivni materijal

Također, ako je riječ o kvalitetnom promocijskom tekstilu, neki radnici neće imati problema niti da ga nose u svoje slobodno vrijeme, a time će vas nesvjesno reklamirati. Naime, promocijski tekstil je naziv za sve ono što na sebi ima vaš logotip, naziv poduzeća ili nešto slično po čemu će vas netko prepoznati.

Tvrtke koje nude usluge izrade promocijskog tekstila

Danas se na tržištu mogu pronaći brojne tvrtke koje za vas mogu napraviti promocijski tekstil. Princip njihova rada je sljedeći:

  • Poslat će vam katalog s raznim komadima odjeće i obuće iz kojeg možete odabrati željene modele
  • Vi ćete im poslati što želite da vam otisnu na te komade odjeće
  • Oni će to otisnuti na odabrane modele i poslati vam gotov promocijski tekstil

Riječ je o vrlo jednostavnom procesu u kojem vi ne morate gubiti puno vremena. Sve što je potrebno je da odaberete komade odjeće ili obuće, pošaljete ono što želite da bude otisnuto i vaš posao je gotov.

Sami napravite dizajn za promociju

Osim gore navednih tvrtki, danas na internetu možete pronaći i brojne tvrtke koje vam nude da vrlo jednostavno sami dizajnirate gotov proizvod koji će vam onda oni isporučiti. Tako sami primjerice možete dizajnirati kape s natpisima. Odaberete jednu od ponuđenih modela kapa, pomoću posebno prilagođenog programa na tom modelu napravite sve potrebno (dodate logotip, dodate neki tekst i slično) i pošaljete toj tvrtki.

Kape sa šiltom
Kape sa šiltom za žene

Oni će vam onda izraditi promotivni tekstil na potpuno isti način kao što ste ga vi dizajnirali te vam ga poslati na kućnu adresu.

Odličan poslovni poklon

Promocijski tekstil također može predstavljati i odličan poslovni poklon koji možete dijeliti svojim poslovnim partnerima ili klijentima. Možete ga dijeliti u bilo koje doba godine, ili pričekajte božićno vrijeme kada je uobičajena podjela takvih poklona. Riječ je o poklonu koji će biti koristan te će ga mnogi vrlo rado nositi. Time ste odlično napravili dvije stvari:

  • Poklonili ste primatelju poklon koji mu se sviđa i koji će s veseljem nositi 
  • Osigurali ste širenje reklame vašeg poduzeća

O samoj vrsti tekstila za promocija odlučite sami. Mnogi će reći da su majice i jakne odličan poklon, no njihova cijena je nešto viša pa možda neće biti idealno rješenje za manja poduzeća koja su tek počela s radom i koja si to ne mogu priuštiti. S druge strane, kape su odlično rješenje – puno su jeftinije, a mogu postići odličan učinak.

Poklanjajte kape i razveselite primatelje

Kape koje ćete pokloniti svojim radnicima, poslovnim partnerima ili klijentima mogu biti odličan komad za promociju. Posebno zanimljive će biti kape s natpisima, jer na njih možete dati postaviti neki zanimljiv natpis koji će privlačiti poglede, a ujedno možete i diskretno dodati svoj logotip ili naziv poduzeća koji će tako biti uočljiviji.

Kada dućani ne nude dovoljno birajte promotivni tekstil

Isto tako, kape s tiskom možete dati napraviti u nekoj tvrtki koja se time bavi, a možete i potražiti online neku tvrtku putem koje je možete sve sami dizajnirati. Ono po čemu su kape odlične za promotivni poklon je njihova niska cijena pa ih možete dati puno napraviti i tako je pokloniti većem broju ljudi, za razliku od recimo jakne koja je višestruko skuplja. Dostupni su razni modeli, kao što su zimske kape, šilterice i slično, a pokušajte se odlučiti za onaj koji biste i sami nosili kada bi vam ga netko poklonio. Postoje i razni modeli kapa koji ne izgledaju baš atraktivno pa ako ih i poklonite nekome, možda ih neće niti nositi pa niste ništa postigli kada je u pitanju reklama.

U istoj kategoriji:

    None Found