Poslovni pokloni vrhunac su kreativnosti

Poslovni pokloni oduvijek su bili dio poslovnog svijeta. Oni su znak dobre volje među suradnicima, ali i savršena prilika da na zanimljiv i dosjetljiv način promovirate rad vlastite tvrtke. Stoga je danas, više no ikad, bitno izabrati onaj koji će predstaviti vas i vašu tvrtku, ali i zanimljivim dizajnom, kvalitetom ili namjenom upasti u oko primatelju.

Teško je, naravno govoriti o savršenim univerzalnim poklonima, jer oni ovise i o darivatelju i o primatelju, no neke ideje zasigurno će vas zaintrigirati i potaknuti vašu kreativnost u potrazi za odličnim odabirom za vas.

Moderna tehnologija pri izradi poklona

Teško da danas možete zamisliti poslovnjaka bez njegovog prijenosnog računala. Upravo zbog toga, poslovni pokloni koji su vezani za tehniku veoma su korisni i popularni. Klasični primjeri poput USB ključeva ipak su polako postali norma. Tko danas kod kuće nema njih barem nekoliko? Iako ih s vremenom mijenja pohrana u oblaku, kvalitetna prijenosna memorija u obliku prijenosnog hard diska još uvijek je odlična ideja za poklon. Zato što uključuje mnogo prostora za back up ili pohranu, u sigurnosti off-line svijeta.

S druge strane, za malo zabave odlična ideja su i bluetooth zvučnici, koji su sve popularniji radi dugog vremena rada i lake prenosivosti, a često također nude i više nego dobar zvuk. Tu su i sve popularnije prijenosne baterije, koje će svakako obradovati svakoga u dobu kada baterija mobitela jedva može izdržati dan. Dobra ideja su i kvalitetne slušalice moderna dizajna za uživanje u glazbi. I personalizirane maske za mobitel su dobre za promociju vaše tvrtke.

Predstavite sebe kada poklanjate

Poslovni poklon također je odlična prilika da predstavite sebe, svoju tvrtku i prostor iz kojeg dolazite. Stoga razmislite o tome kako bilo koji od tih motiva možete iskoristiti, bilo da se radi o piću ili prehrambenim proizvodima tipičnim za vaš kraj (tim bolje ako su iz domaće proizvodnje) ili poklonu koji na simpatičan i zanimljiv način simbolizira rad i ciljeve vaše tvrtke.

Imperativ tu svakako je da je poklon prije svega funkcionalan i iskoristiv, jer će inače vrlo vjerojatno biti brzo zaboravljen i odbačen, što zasigurno nije ono što želite. Stoga je najbolje razmišljati kreativno i „izvan kutije“ kako biste u zanimljivom i neočekivanom poslovnom poklonu saželi i dobro predstavili vlastitu tvrtku, obrti ili posao.

U istoj kategoriji:

    None Found