Personalizirane maske za mobitel

Personalizirane maske za mobitel su odličan poklon za mlađe generacije

Mobiteli su postali osnovna stvar kod svake osobe i danas je gotovo nezamislivo živjeti bez njih. Konstantna povezanost s internetom i nevjerojatno dobre specifikacije kamere omogućile su nam da putem mobitela razvijemo napredniji način komunikacije od onih koje smo do sada poznavali. Komuniciranje s ljudima iz drugih država slanjem video zapisa u rekordno brzom roku prije 20 godina bilo je nezamislivo, no danas je to realnost. Upravo zbog toga, ako ne znate što kupiti nekome za Božić ili rođendan, personalizirane maske za mobitel su odličan poklon!

Vrste maskica za mobitel

Najpoznatije vrste maskica su kožne, preklopne i maskice za stražnju stranu mobitela, a budući da su tema ovog teksta personalizirane maske za mobitel, najviše pažnje posvetit ćemo onim koje štite kućište mobitela, te ne idu preko ekrana.

Personalizirane maske za mobitel

Najčešće se proizvode od silikona ili plastike, a zbog njihove jednostavnosti najlakše je na njih otiskati neki element, te materijal to najbolje dozvoljava.

Korištenje maske za mobitel štiti uređaj od oštećenja

Današnji mobiteli cjenovno su znatno skuplji od onih prije nekoliko godina, te upravo zbog toga i popravci koštaju više. Uz to današnji mobiteli mnogo su osjetljiviji na oštećenja, a u vremenu kada su putem raznih web shopova personalizirane maske za mobitel dostupne u svega nekoliko klikova mišem po niskim cijenama, bila bi šteta ne kupiti si jednu.

Koji motiv oslikati na personalizirane maske za mobitel?

Ako maskicu kupujete za sebe i svoj mobitel, tada nećete morati razbijati glavu oko toga što želite oslikati na njih. S druge strane, ako maskicu poklanjate nekome morate imati na umu da je on bitan, a ne vi. Razmislite o tome kakve stvari voli i što ga od mladosti veže. Kod muškaraca to su najčešće grbovi nekih nogometnih klubova ili slike nogometaša, no kod žena odabir je nešto teži. Vjerujemo da znate osobu kojoj poklanjate maskicu, te da ćete lakše odabrati nakon malo razmišljanja.

Personalizirane maske za mobitel

Ako pak ne poznajete osobu dovoljno, možda je bolji odabir klasične jednobojne maskice s kojom zasigurno nećete promašiti. Plava boja najbolji je odabir za muškarce, crvena i roza za žene, a s bijelom i crnom zasigurno nećete pogriješiti. Maskice se razlikuju ovisno o modelu mobitela, stoga se prije kupnje informirajte o tome koji model ima osoba za koju kupujete.

U istoj kategoriji:

    None Found