Softshell jakne odličan su izbor za sportaše

Odjeća za one koji su često u pokretu

Prednost softshell jakni nad drugim vrstama materijala jest njihova prozračnost, dobra izolacija od vanjskih uvjeta, ali i činjenica da se radi o tankom materijalu u kojemu je kretanje veoma jednostavno. S obzirom na to da nije potrebna dodatna podstava, softshell jakne odlične su za trening na otvorenom, jer pružaju toplinu i brzo sušenje bez ometanja raspona kretanja.

Upravo radi toga, softshell jakne popularne su i među radnicima na otvorenom, među roditeljima koji se žele pobrinuti da će njihova djeca uvijek biti na toplom i sigurnom tijekom igre, ali i kao personalizirani pokloni za sve sportaše i rekreativce oko vas. Zbog dobrih svojstava materijala, odlična su pozadina za print na tekstil, što vam nudi dodatne mogućnosti kada su u pitanju personalizirani pokloni.

Izdržljivi i topli komadi odjeće

Softshell jakne su odlične za kišno i hladno vrijeme, zbog svih prednosti tog materijala. Upravo radi toga, softshell jakne se mogu kupiti u dućanima sportske opreme, ali su i dio asortimana dresova mnogih sportskih klubova, pogotovo ako se radi o sportovima koji se treniraju vani. Razlog tomu je što ispod njih nije potrebno nositi dodatnu odjeću za zaštitu od hladnoće, već je u najvećem broju slučajeva dovoljna obična sportska majica kratkih rukava. 

Zbog svog gustog tkanja, otporne su i na vodu, koja se u njih ne upija, već većim dijelom samo sklizne s materijala. Također su veoma otporne na oštećenja poput trganja i pucanja, ali i mehanička oštećenja od dugotrajnog nošenja, što znači da ćete odabrani model moći nositi godinama.

U istoj kategoriji:

    None Found