Romobil je jedno od dječjih omiljenih vozila

Opće je poznata činjenica da djeca obožavaju vozila od najranije dobi. Uz bicikl, romobil spada u skupinu najomiljenih vozila. Na tržištu je moguće pronaći modele romobila raznih proizvođača, ali Globber romobil se izdvaja iz ponude. Prije svega, Globber romobil krasi kvaliteta izrade i mnoštvo različitih boja za odabir prilikom kupnje, ali i više varijanti samog romobila.

Romobil na tri kotača

Globber romobil na tri kotača odličan je za djecu koja se tek susreću s ovakvim tipom vozila. Ima dva kotača sprijeda i jedan straga pa će djeca biti stabilnija, a u isto vrijeme će se razvijati njihov osjećaj za ravnotežu. Ovaj Globber romobil ima jaku nisku osnovicu pa ukoliko dijete gubi ravnotežu može brzo spustiti nogu na zemlju. Osim toga, lako se sklapa pa ga vrlo jednostavno možete ponijeti sa sobom na put ili ga lako pospremiti. Primjeren je za djecu od 3 godine na dalje, a nosivost od 50 kg omogućava da ga djeca jako dugo mogu koristiti.

https://www.youtube.com/watch?v=kDjSaF8RhWo

Ne propustite: Pronađite odgovarajuće poklone za novorođenčad

Romobil na dva kotača

Globber romobil na dva kotača namijenjen je djeci od 6 godina na dalje, odnosno onoj djeci koja već dobro znaju održavati ravnotežu. Volan je podesiv po visini pa ćete ga lako prilagoditi svom djetetu. Donja ploča na kojoj se stoji izrađena je od aluminija i presvučena gumom koja onemogućava klizanje. Na stražnjem kotaču ima kočnicu pomoću koje će dijete sigurno stati kada je to potrebno. Ovaj Globber romobil vrlo je izdržljiv o čemu dovoljno govori podatak o nosivosti od čak 100 kg.

Multifunkcionalni romobil

Multifunkcionalni Globber romobil odličan je za one koji žele kupiti jedno vozilo prikladno za djecu od najranije dobi. Prikladan je za djecu već od jedne godine zbog dodatka za sjedenje koji se na njega montira. Uz pomoć tog dodatka dijete može sjediti, a vi ga pomoću dugačke šipke možete gurati. Kako dijete raste, ovaj Globber romobil će slijediti njegov rast i razvoj i skidanjem ovog dodatka pretvoriti će se u klasični romobil na tri kotača. Kupovinom ovakvog multifunkcionalnog Globber romobila financijski ćete puno uštedjeti jer će u početku ovaj model služiti kao guralica, a kasnije kao romobil. Zbog toga nećete morati kupovati više vozila pa je nešto veća investicija u ovaj model itekako opravdana.

Je li vam se ikad dogodilo da vam netko kupi majicu i vam se ne svida? Pročitajte članak na tu temu.

U istoj kategoriji:

    None Found